Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Padleguide for Aust-Agder

Varenummer: BM1922024

Pen bok. Softcover innb. Rikt illustrert. 221 s.

Forfatter: Lars Verket
Illustrasjoner:
Stand:

NOK 160,-

Lars Verket er forfatter, kajakkpadler, fotograf, redaktør og eventyrer. Padlebøkene hans er uvurdelige dersom du planlegger en kajakktur i disse områdene - eller bare har lyst på litt inspirasjon.


I 2008 ble Padleguide for Aust-Agder gitt ut. Boka tar for seg padlemuligheter til sjøs i de fem kystkommunene i Aust-Agder. Hver kommune gis god omtale, i tillegg til generelle tips om padlevett, utstyr til turen, samt lover og regler.


Lettlest og inspirerende Boka er godt skrevet i et lettlest språk, og er preget av entusiasme. Den inneholder en del interessant lokalhistorie, produkttips som bærer preg av stor erfaring og ikke minst lekre bilder - i tillegg til all relevant informasjon om leirplassee, kartverk med mer.


Flotte bilder Lars er en dyktig fotograf, og hans bedre halvdel er grafisk designer med godt blikk for form og farve. Resultatet er at boka er full av stemningsfulle fotografier. En rutebok/padleguide har nødvendigvis mange kart, lerplasser og andre tips, allikevel er det en nytelse at det hele er så lekkert satt opp, og at det er brukt så mye bilder som det er i denne boka.


GPS-koordinater En GPS må aldri bli en erstatning for bruk av kart og kompass, allikevel har elektroniske "syrmenn" blitt allemannseie. At Lars har tatt seg jobben med å legge inn koordinater for alle leirplassene han beskriver er derfor bra - selv om undertegnede absolutt anbefaler leserne å finne fram via kartet, og bare ha med GPS som et hjelpemiddel for sikerhetens skyld. Tre til fem kartreferanser


Hvert kapittel inneholder referanser til tre til fem aktuelle kart over området som beskrives. Gode artikler Ved siden alle leirplassene i Aust-Agder, har Lars lagt inn tips og råd der det passer. Kapittelet om mørkepadling er veldig bra, og absolutt noe å lese for alle som liker å padle i mørket. Det samme gjelder artikler om kajakkfoto, sjøfugljakt, fiske fra kajakk og ikke minst forslag til velsmakende fiskeretter.


Konklusjon

Padleguide for Aust-Agder er imonerende bra! Formatet gjør boka lett å ta med på kajakktur, bildene er motiverende og flotte for alle som liker godt fotohåndverk, tipsene hever boka fra mange andre rutebøker og Lars har virkelig fanget essensen i begrepet Padleglede! Anbefales!

Se også
Med kano på tur

Med kano på tur

Forfatter: Sverre Møller
100,-
Dragenes dronning

Dragenes dronning

Forfatter: George R.R. Martin
160,-
Fra seilsportens historie i Grenland Bind I: Hardt le, Bind II: Frisk seilas, Bind III: Båter og verft

Fra seilsportens historie i Grenland Bin..

Forfatter: Leif Førlie Halvorsen
600,-
Med kart og kompass i villmarka

Med kart og kompass i villmarka

Forfatter: Lars Monsen og Glenn Randall
140,-
Mitt liv (Lars Monsen)

Mitt liv (Lars Monsen)

Forfatter: Kjetil Østli
200,-
Friluftsliv – Sommer og vinter

Friluftsliv – Sommer og vinter

Forfatter: Damm og Printz
150,-
Kremen av topper 2 – Siktelinjer og utsiktspunkter

Kremen av topper 2 – Siktelinjer og utsi..

Forfatter: Erik W. Thommessen
160,-
Blomster

Blomster

Forfatter: Wolfgang Lippert/Dieter Podlech
130,-
Fra valp til voksen hund

Fra valp til voksen hund

Forfatter: Åsa Ahlbom
160,-
Kampklar

Kampklar

140,-
Fugler i hagen

Fugler i hagen

Forfatter: Benny Gensbøl
120,-
Livet i fjæra

Livet i fjæra

Forfatter: Kirsten Bergan
125,-