Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Om oss

Om Bokby.net

Bokby.net er vår egen nettbutikk for tre av bokutsalgene i Bokbyen Tvedestrand. Her finner du flere tusen bøker i ulike sjangere med  eldre og antikvariske bøker - bøkene du oftest ikke lenger finner i en ordinær bokhandel.

Bøkene pakkes og sendes i posten raskt og effektivt. Om du ikke finner boka du leter etter, kan du også ta kontakt med oss, så kan vi lete litt i hyllene.

 

Bøkene du finner på bokby.net, finner du også i hyllene til bokutsalgene Bjørndahls Bokmølle, Locus Antikvariat og Bokhuset Tvedestrand.


Det er også flere andre antikvariater i Bokbyen Tvedestrand som ikke har sine bøker i vår netthandel.Dette er Bokbyen Tvedestrand

Bokbyen Tvedestrand er en av verdens bokbyer, som er små byer som kjennetegnes av mange bokutsalg og sterk bokkultur. I Tvedestrand finner du noen av Norges fremste antikvariater og flere bokutsalg, i tillegg til bibliotek og forlag. Det er også et bredt utvalg litterære arrangementer hele året. 

 

Foreningen Bokbyen Tvedestrand er organisert som en frivillig forening som skal være en paraply for markedsføring av Bokbyens virksomheter og arrangementer og bidra til å øke interessen for litteratur og bokkultur. Foreningen jobber også for å fremme produksjonen av litteratur og Tvedestrand som en by å besøke. Foreningen ledes av et styre, som arbeider på frivillig basis. De har ingen ansatte, men det jobber mange kompetente mennesker i bokutsalg, bibliotek og forlag.


Mer om Bokbyen Tvedestrand kan du se her