Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Lime's bilde

Varenummer: TA-210622-4

av Leif Davidsen (forfatter) og Nøste Kendzior (gjendikter).
352 s Innbundet med smussomslag

Forfatter: Leif Davidsen
Utgiver: Aschehoug
År: 2000
Illustrasjoner:
Stand:

NOK 140,-

Peter Lime er en paparazzo, en fotograf som lever godt av å fange mennesker i deres mest intime stunder. Han nærmer seg de femti, og har forlatt gamle Danmark og slått seg ned i Madrid med en fet bankkonto, grånende hestehale og et godt privatliv med en spansk kone og en liten datter. Likevel er han stadig på jakt etter nok et hit, skuddet, det avslørende bildet som går verden rundt i det evige spillet mellom storkjendiser og medier. En dag fanger han inn et bilde med sin telelinse som skal komme til å endre hans eget liv mer enn offerets. Et blodig attentat smadrer hans tilværelse. Alt Lime har igjen, er en koffert med hans dyrebare billedarkiv, et gjenstridig alkoholproblem og et umettelig ønske om hevn.
Bildene har vært grunnpillaren i Limes liv, og det er blant bildene han søker forklaringen på katastrofen. Han må sortere fortid og nåtid i en forrykende veksling mellom det danske etterretningsvesen og baskiske separatister, STASI og 70-tallets bokollektiver på Fyn før han ser hva som er reelt og hva som har vært en illusjon i hans liv.
Leif Davidsen (født 1950) har i mange år vært en av de fremste journalister i dansk fjernsyns utenriksredaksjon. Han debuterte som forfatter i 1884 med thrilleren Uheldige allianser. Med sin Sovjet-trilogi, Den russiske sangerinne, Den siste spion og Den troskyldige russer har han etablert seg som internasjonal thriller-forfatter. Limes bilde er solgt til flere land i Europa pg vant Det skandinaviske kriminalakademis ærespris, Glassnøkkelen, som beste nordiske spenningsroman i 1999.

I SAMME KATEGORI
Rødhette

Rødhette

Forfatter: Unni Lindell
130,-
Panserhjerte

Panserhjerte

Forfatter: Jo Nesbø
125,-
Gjenferd

Gjenferd

Forfatter: Jo Nesbø
120,-
Sorgenfri

Sorgenfri

Forfatter: Jo Nesbø
110,-
Grusom og urimelig

Grusom og urimelig

Forfatter: Patricia D. Cornwell
120,-
Maigret ser tilbake

Maigret ser tilbake

Forfatter: Georges Simenon
100,-
Det mørke rommet

Det mørke rommet

Forfatter: Minette Walters
100,-
FOX

FOX

Forfatter: Minette Walters
150,-
LIK

LIK

Forfatter: Tana French
190,-
Mafia i Norge

Mafia i Norge

Forfatter: Stein Morten Lier
125,-
Rebecca-koden

Rebecca-koden

Forfatter: Ken Follet
120,-
Gift

Gift

Forfatter: Ed McBain
130,-